ІННОВАЦІЇ ЩОДО ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ОБМЕЖЕНЬ У ВИКОРИСТАННІ ЗЕМЕЛЬ В ДЕРЖАВНОМУ ЗЕМЕЛЬНОМУ КАДАСТРІ - Михальова, Марія (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Розглядаються новації щодо державної реєстрації обмежень у використанні земель в державному земельному кадастрі. Розглянуто послідовність проведення державної реєстрації обмежень у використанні земель. В даній статті розглядаються лише норми щодо державної реєстрації обмежень у використанні земель, що набули чинності в 2021 році. Особливий акцент зроблений на змінах в законодавстві щодо реєстрації обмежень у використанні земель, а саме: видів обмежень у використанні земель, які підлягають державній реєстрації та підстав, на основі яких до Державного земельного кадастру вносяться відомості (зміни до них) про обмеження.