АНАЛІЗ ЧИННИКІВ, ЩО СПРИЯЛИ ВИНИКНЕННЮ ПІДЗЕМНИХ КОМПЛЕКСІВ - Сало, Валерія (Містобудування та територіальне планування, 2021)
Розглянуто історичні особливості освоєння підземного простору. Проаналізовано причини, що зумовили виникнення підземних споруд. Визначені основні чинники, що вплинули на зародження та формування підземного простору. Отримані дані слугуватимуть частиною дисертаційного дослідження закордонного досвіду освоєння підземного простору.