СТРАТЕГІЧНЕ ПРОГРАМУВАННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ КУРОРТІВ, РЕКРЕАЦІЇ ТА ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ - Панченко, Тамара (Містобудування та територіальне планування, 2021)
Здійснено аналіз схем розміщення та перспективного розвитку курортів, зон рекреації, туризму та природно-заповідних об’єктів в Україні (1961-2001 р.р.). Визначено стратегічне завдання реформування системи курортів, зон рекреації та туризму на державному, регіональному та місцевому рівнях.