АНАЛІЗ ДИСЕРТАЦІЙНИХ РОБІТ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ НА ЗАХИСТ В СПЕЦІАЛІЗОВАНУ ВЧЕНУ РАДУ Д26.056.09 ПРИ КНУБА У 2019 – 2021 РОКАХ - Ісаєв, Олександр; Чередніченко, Петро (Містобудування та територіальне планування, 2021)
Викладено підсумок роботи спеціалізованої вченої ради Д26.056.0 при Київському національному університеті будівництва і архітектури за період з 2019 по 2021 роки.