ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ РОЗВИТОК МЕРЕЖІ ЛІКАРЕНЬ КИЄВА - Булах, Ірина (Містобудування та територіальне планування, 2021)
Розглянуто фактичний стан госпітальної мережі м. Києва, надано пропозиції щодо її подальшого територіально розгортання, які гуртуються на сучасних та перспективних потребах та можливостях мешканців та управлінців міста, прилеглих населених пунктів. Дослідження є частиною комплексного вивчення проблеми містобудівних основ територіально- просторового розвитку системи закладів охорони здоров’я і спрямовано на пошук оптимізації існуючого матеріального фонду закладів та установ медичного призначення.