РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПЛАСТИЧНОГО ВИРІШЕННЯ ФАСАДІВ БАГАТОПОВЕРХОВИХ ЖИТЛОВИХ БУДИНКІВ - Kozlova, Nataliya (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Викладено загальні рекомендації щодо пластичного вирішення фасадів багатоповерхових житлових будинків для м.Києва.