ФОРМУВАННЯ АГЛОМЕРАЦІЇ ЯК ФАКТОР СТАЛОГО РОЗВИТКУ РЕГІОНУ - Bіloshytska Natalііa; Tatarchenko, Halyna; Biloshytskiy, Mykola; Uvarov, Pavlo (Містобудування та територіальне планування, 2020)
У роботі зроблено аналіз можливостей і факторів, що впливають на формування та подальший розвиток міських агломерацій на прикладі Сєвєродонецько-Лисичанської. Подальший розвиток даної агломерації залежить від залучення інвестицій у інфраструктуру міст Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного, збільшення потужностей їх промислового виробництва – це сконцентрує економічні, фінансові, адміністративні та людські ресурси.