ОБРАЗ МІСТА У ТРАКТАТАХ Т. МОРА, Т. КАМПАНЕЛЛИ - Linda, Svitlana; Fedak, Anna (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Розглядаються аспекти містобудування та архітектури в утопічних містах в контексті зв’язку з соціальною та політичною ідеологією на прикладі трактатів Томаса Мора «Утопія» та Томмазо Кампанелли «Місто Сонця».