ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ СОРТАМЕНТУ ФАСОННОГО МЕТАЛОПРОКАТУ ІНДІЇ ТА УКРАЇНИ - Gaidaichuk, Viktor; Bannikov, Dmytro; Radkevich, Anatolij; Muntian, Antonina (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Викладено основні результати виконаного кількісного та якісного аналізу сучасного фасонного сортаменту металопрокату Індії, який застосовується для сталевих будівельних конструкцій. Проведено співставлення його ефективності із чинним вітчизняним сортаментом України на прикладі кутикових, швелерних та двотаврових профілів. Окрему увагу приділено системі позначень і маркування виробів сортаменту.