МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «BUILD-MASTER-CLASS-2019» - Cherednichenko, Oleksandra (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Викладено короткий огляд щорічної Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених і студентів «BUILD-MASTER-CLASS-2019», проведену в листопаді 2019 року в Київському національному університеті будівництва і архітектури.