РЕВІТАЛІЗАЦІЯ ПРОМИСЛОВИХ ТЕРИТОРІЙ ТА ОБ’ЄКТІВ У ВЕЛИКИХ МІСТАХ УКРАЇНИ - Dmytrenko, Andrii; Kuzmenko, Tetiana (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Узагальнено сучасний досвід використання виробничих територій у великих містах України, визначено основні проблеми та шляхи їх розв’язання. Розглянуто вплив розміру міста на функціональне наповнення ревіталізованої промислової забудови, визначено місце креативної економіки. Наведено сучасні підходи щодо реновації та ревіталізації виробничих територій поселень.